Slide SMARTYMATICA Programul de curs oferă oportunitatea de dezvoltarea intensivă a abilităților cognitive și creative ale copiilor. Ei fac primii pași în matematică și astfel aceasta ocupă un loc aparte în dezvoltarea lor intelectuală. Matematica pentru copii de la 3 la 6 ani. ÎNSCRIEȚI-VĂ Matematica pentru copii de la 3 la 6 ani.

SMARTYMATICA

MATEMATICĂ PENTRU COPII

Scopul cursului este de a pregăti copiii pentru orele de matematică de la școală într-un mod eficient și distractiv pentru ei.

CUM DECURG LECȚIILE 

Cursul SmartyMatica dezvoltă

AVANTAJELE METODOLOGIEI 

O varietate de activități.

Copilul nu se va plictisi: orele conțin schimbări frecvente de activitate sub formă de jocuri, lucru cu materiale didactice și prezentări colorate.

Manuale de autor.

La toate cursurile SmartyKids se utilizează materiale de învățare originale create de noi cu mare dragoste și atenție la detalii.

Profesori competenti si experimentati.

Toți profesorii din centrele educaționale SmartyKids urmează cursuri de formare și certificare. Ei știu să atragă orice copil și să găsească un limbaj comun cu el.

ÎNTREBĂRI ȘI RĂSPUNSURI

Durata cursului este de 9 luni și se livrează două lecții pe săptămână. Fiecare lecție are o durată de 1 oră.

De obicei orele se desfășoară cu grupe de 4 copii. Profesorul este implicat maxim și prezintă cu entuziasm tot materialul. Exercițiile alternează cu activități interactive, jocuri logice și jocuri didactice.

Cursul pune bazele acțiunilor educaționale universale, concepte legate de cunoașterea lumii înconjurătoare (observare, măsurare, modelare) și dezvoltă gândirea (analiza, sinteza, comparația, clasificarea, rezumarea). Copiii învață practic să compare obiecte, să efectueze cele mai simple tipuri de analiză și sinteză și să stabilească legături între conceptele generale și cele specifice.

Slide Înscrieți-vă LECȚIA DEMO Convingeți-vă singuri de
calitatea metodologiei noastre

VEZI MAI MULTE ÎN DESPRE CU PROGRAMELE NOASTRE PENTRU COPII 

Aritmetica mentală

Calcul mental rapid

MAI MULTE

Citire rapidă

Citire cu plăcere și înțelegerea textului

MAI MULTE

Educație financiară

Cea mai bună investiție în viitorul copilului tău

MAI MULTE