Slide EDUCAȚIE
FINANCIARĂ
Cursul face cunoștință copilului cu noțiunile de bază ale economiei și îl învață să-și planifice corect bugetul.
Lecțiile sunt transformate într-un joc cu acumulare de puncte în „contul personal” al fiecărui copil, iar punctele acumulate sunt transformate în bani virtuali, cu care copilul întocmește un plan de afaceri pentru propria afacere.
Cea mai bună investiție în
viitorul copilului dvs.
de la 8 la
14 ani
ÎNSCRIEȚI-VĂ Cea mai bună investiție în
viitorul copilului dvs.

EDUCAȚIE FINANCIARĂ PENTRU COPII 

Cursul va încuraja copilul dvs. să stăpânească arta manipulării banilor.

CUM FUNCȚIONEAZĂ CURSUL NOSTRU DE EDUCAȚIE FINANCIARĂ 

Lucrăm comprensiv: dezvoltăm abilități noi, antrenăm atenția, memoria și gândirea.

80% practică

Partea practică antrenează astfel de abilități care sunt aplicabile în toate celelalte discipline. Învățăm nu numai educație financiară, ci și matematica și limba română.

Restul de 20% din activități sunt teorie fascinantă cu exemple din viața de zi cu zi.

Învățăm să învățăm

În timpul cursurilor, copiii învață să proceseze informațiile și să aplice aceste abilități în programa școlară.

Sporim motivația pentru fiecare activitate educativă, arătând cât de interesante pot fi lecțiile.

Dezvoltarea intelectului

Tehnicile de dezvoltare a memoriei, atenției și gândirii sunt integrate în metodologie. Fiecare lecție include astfel de exerciții.

Dezvoltarea respectă principiul „de la simplu spre complex”.

Format distractiv

Sarcinile din curs sunt situații de joc, pentru a căror îndeplinire copiii primesc bani virtuali.

La sfârșitul cursului, copilul va putea crea un plan de afaceri pentru demararea propriei sale afaceri.

SMARTYKIDS MONEY DEZVOLTĂ 

DATORITĂ ACESTUI CURS COPILUL DVS.: 

CUM SE DESFĂȘOARĂ LECȚIILE 

LA SMARTYKIDS

Sistem de gamificare cu scenarii, jocuri și activități distractive pentru copii

ÎNTREBĂRI FRECVENTE 

În procesul activităților, ambele emisfere ale creierului funcționează simultan. O astfel de activitate permite copilului să se dezvolte armonios, să își îmbunătățească memoria, imaginația și gândirea logică.

Aritmetica mentală dezvoltă gândirea creativă și analitică, îmbunătățește concentrarea, memoria fotografică, imaginația, logica, precum și abilitățile de observare și auzul. Acesta nu este doar un calcul mental, deoarece capacitatea de a se găsi răspunsuri la cele mai dificile exemple și sarcini în câteva secunde dezvoltă emisfera dreaptă a creierului, care este responsabilă de imaginație și gândirea vizual figurativă.

Lecțiile de aritmetică mentală ajută copilul să stăpânească mai bine materialul școlar. În primul rând, se dezvoltă abilități legate de memorie, imaginație, logică și gândire. În al doilea rând, ajută la o mai bună înțelegere a științelor exacte: matematică, geometrie. Și în al treilea rând, când copilul tău învață să socotească rapid – va ști că poate învăța orice, atât timp cât depune eforturi!

Emisfera stângă a creierului este responsabilă de abilitățile de calcul, vorbire și logică, iar cea dreaptă – de imaginație și gândire vizual figurativă. Un copil ale cărui emisfere cerebrale se dezvoltă armonios poate aborda rezolvarea oricăror sarcini și probleme din diferite unghiuri, cu o viteză de invidiat.

Lecțiile sunt de obicei în grupe de 4 până la 10 copii. Fiecare curs urmează un scenariu comun. Profesorul este angajat la maxim și prezintă cu pasiune întregul material. Exercițiile alternează cu activități interactive. Sunt incluse activitățile mobile și jocurile logice.

Munca de acasă este unul dintre principalii factori care influențează rezultatul cursurilor. Vă recomandăm să vă asigurați că copilul dvs. își petrece 15-20 de minute pe zi pentru a-și face temele.

Ca urmare a cursurilor de citire rapidă, copiii își îmbunătățesc performanța și stima de sine, devin mai buni observatori și mai atenți. Sarcina noastră este nu numai să creștem viteza de citire, ci să și cultivăm interesul pentru această activitate.

Pe măsură ce viteza de citire crește, copilul îți îmbunătățește performanța în școală la subiecte precum literatura și limba română. În timpul lecțiilor, exersăm tehnica de citire, auzul fonetic și vigilența ortografică, precum și citirea și înțelegerea semantică a unui text. În plus, devine mai ușor pentru copil să absoarbă, prelucreze și să memoreze orice informație. Acest lucru contribuie la succesul tuturor disciplinelor în școală.

Ca urmare a cursurilor de alfabetizare financiară, copiii devin mai responsabili de bani și economii, își îmbunătățesc memoria, atenția și gândirea. Câștigă încredere în sine și independență, planifică și organizează cu atenție la detalii.

Slide Înscrieți-vă
LECȚIA DEMO Convingeți-vă singuri de
calitatea metodologiei noastre

VEZI MAI MULTE ÎN LEGĂTURĂ CU PROGRAMELE NOASTRE PENTRU COPII 

Aritmetică mentală

Calcul mental rapid

MAI MULTE

Citire rapidă

Citire cu plăcere și înțelegerea textului

MAI MULTE