Slide CITIRE
RAPIDĂ
Metodologia noastră autentică dezvoltă capacitatea de a citi și înțelege textul.
Cursul dezvoltă la copii concentrarea și îi ajută să facă față cu ușurință unei varietăți de sarcini intelectuale, iar lectura devine o ocupație preferată.

Citire cu plăcere și înțelegerea textului De la 7 la
12 ani
ÎNSCRIEȚI-VĂ Citire cu plăcere și
înțelegerea textului

CITIRE RAPIDĂ PENTRU COPII 

Scopul cursului nu este doar creșterea vitezei de citire, ci și cultivarea unui interes real pentru această activitate

CURSUL DE CITIRE RAPIDĂ DEZVOLTĂ 

AVANTAJELE METODOLOGIEI 

Gamificarea

Copilul nu se va plictisi niciodată în centrul nostru: în sălile de curs se introduc aventuri fascinante, jocuri dinamice, sarcini și premii.

Manuale și caiete originale

Toate cursurile de la SmartyKids folosesc materiale educative originale create de noi cu multă dragoste și atenție la detalii.

Profesori competenți și cu experiență

Toți profesorii din centrele educaționale SmartyKids trec prin cursuri instruire și atestare. Ei știu să atragă fiecare copil și să găsească un limbaj comun cu acesta.

RECENZII DIN PARTEA PĂRINȚILOR 

Alexandra A.

„Ema chiar s-a distrat  și a învățat multe lucruri noi despre diferite țări, și-a îmbunătățit citirea și i-a crescut uluitor dorința de a citi. Într-o lună a citit 6 cărți. Și-a dezvoltat noi abilități și acum face cu ușurință lucrurile cu ambele mâini.”

Pavlinka A.

“S-a îmbunătățit memoria, concentrarea și a câștigat mai multă încredere de sine. A obținut noi cunoștințe despre lumea înconjurătoare, din punct de vedere  geografic și natură. Unul dintre lucrurile importante pentru mine în acest curs este că copilul deschide de bună voie cărțile și manualele și așteaptă cu nerăbdare fiecare întâlnire următoare. Materialul este accesibil și prezentat într-un mod interesant. ”

Detelina M.

„Reușește să memoreze detalii importante atunci când citește un text – ajută la înțelegerea lecturii, își îmbogățește cultura generală – face cunoștință cu țări îndepărtate, acordă atenție citirii, care devine mai rapidă și, desigur, își îmbogățește vocabularul.”

CUM SE DESFĂȘOARĂ LECȚIILE

LA SMARTYKIDS

Sistem de gamificare cu scenarii, jocuri și activități distractive pentru copii

ÎNTREBĂRI FRECVENTE 

În procesul activităților, ambele emisfere ale creierului funcționează simultan. O astfel de activitate permite copilului să se dezvolte armonios, să-și îmbunătățească memoria, imaginația și gândirea logică.

Aritmetica mentală dezvoltă gândirea creativă și analitică, îmbunătățește concentrarea, memoria fotografică, imaginația, logica, precum și abilitățile de observare și auzul. Acesta nu este doar un calcul mental, deoarece capacitatea de a se găsi răspunsuri la cele mai dificile exemple și sarcini în câteva secunde dezvoltă emisfera dreaptă a creierului, care este responsabilă de imaginație și gândirea vizual figurativă.

Lecțiile de aritmetică mentală ajută copilul să stăpânească mai bine materialul școlar. În primul rând, se dezvoltă abilități legate de memorie, imaginație, logică și gândire. În al doilea rând, ajută la o mai bună înțelegere a științelor exacte: matematică, geometrie. Și în al treilea rând, când copilul tău învață să numere rapid – va ști că poate învăța orice, atât timp cât depune eforturi!

Emisfera stângă a creierului este responsabilă de abilitățile de calcul, vorbire și logică, iar cea dreaptă – de imaginație și gândire figurativă. Un copil ale cărui emisfere cerebrale se dezvoltă armonios poate aborda rezolvarea oricăror sarcini și probleme din diferite unghiuri, cu o viteză de invidiat.

Lecțiile sunt de obicei în grupe de 4 până la 10 copii. Fiecare curs un scenariu comun. Profesorul este angajat la maxim și prezintă cu pasiune întregul material. Exercițiile alternează cu activități interactive. Sunt incluse activitățile mobile și jocurile logice.

Munca de acasă este unul dintre principalii factori care influențează rezultatul cursurilor. Vă recomandăm să vă asigurați că copilul dvs. petrece 15-20 de minute pe zi făcând teme, calcule cu abacul (subiecte noi) și calcul mental (subiecte deja preluate).

Pentru a stăpâni eficient programul, copilul ar trebui să exerseze acasă timp de 15 minute în fiecare zi. Pentru comoditate în pregătirea și verificarea temelor, am dezvoltat o platformă online pentru elevi și profesori. Utilizarea platformei online crește viteza și eficiența învățării cu 40%.

Ca urmare a cursurilor de citire rapidă, copiii își îmbunătățesc performanța și stima de sine, devin mai buni observatori și mai atenți. Sarcina noastră este nu numai să creștem viteza de citire, ci să și cultivăm interesul pentru această activitate.

Pe măsură ce viteza de citire crește, copilul îți îmbunătățește performanța la școală, la subiecte precum literatura și limba română. În timpul lecțiilor, exersăm tehnica de citire, auzul fonetic și vigilența ortografică, precum și citirea și înțelegerea semantică a unui text. În plus, devine mai ușor pentru copil să asimileze, prelucreze și să memoreze orice informație. Acest lucru contribuie la succesul tuturor disciplinelor de la școală.

Slide Înscrieți-vă
LECȚIA DEMO Convingeți-vă singuri de
calitatea metodologiei noastre

VEZI MAI MULTE ÎN DESPRE CU PROGRAMELE NOASTRE PENTRU COPII 

Aritmetica mentală

Calcul mental rapid

MAI MULTE

Educație financiară

Cea mai bună investiție în viitorul copilului tău

MAI MULTE