Slide ARITMETICA
MENTALĂ
Activități atrăgătoare pentru copilul tău, cu scenariu și gamificare bine dezvoltate, care dezvoltă memoria, concentrarea și gândirea logică
Calcul mental rapid De la 4 la
12 ani
ÎNSCRIEȚI-VĂ
Calcul mental rapid

AVANTAJELE NOASTRE 

Manuale originale proprii și caiete cu realitate augmentată

La toate cursurile SmartyKids se folosesc materiale educative originale, create de noi cu multă dragoste și atenție la detalii.

În lecțiile noastre, veți găsi ilustrații colorate, materiale de calitate și completări interactive.

Platforma online

Exersarea zilnică timp de 15 minute ajută copiii să-și consolideze abilitățile de învățare și să obțină rezultate mai bune. Pentru comoditate în verificarea temelor, am creat conturi online pentru elevi și pentru profesori.

Utilizarea platformei online crește viteza și eficiența învățării cu 40%.

Gamificare și animație

Copilul nu se va plictisi niciodată în centrul nostru: în sălile de curs s-au introdus aventuri fascinante, jocuri dinamice, sarcini și premii.

Noi rezolvăm principala problemă cu implicarea copilului în procesul de învățare.

SmartyKids ментална аритметика

Profesori competenți și cu experiență

Toți profesorii din centrele educaționale SmartyKids trec prin cursuri de instruire și certificare. Ei știu să atragă fiecare copil și să găsească un limbaj comun cu acesta.

Puteți acorda încredere deplină specialiștilor noștri!

Participare la olimpiade

Copiii care studiază în centrele noastre participă anual la olimpiade regionale și internaționale de aritmetică mentală pentru a-și verifica nivelul, să se motiveze să studieze și mai mult și să întâlnească prieteni noi.

EXPERȚI MONDIALI ÎN ARITMETICA MENTALĂ 

Kim Tae Soo (Coreea)

Președinte SEMSCHOOL, președinte al Consiliului Academic Coreean pentru Dezvoltarea Abilităților Mintale


Ким Те Су (Kорея)

председател на SEMSCHOOL, председател на Корейския академичен съвет за развитие на умствените способности


RECENZII DIN PARTEA PĂRINȚILOR 

Luminita Cojocaru 

“Copiii beneficiază de multă atenție și îndrumare din partea profesorilor la SmartyKids! Conceptul este unic. Fiecare copil lucrează și aprofundează, se dezvoltă în ritmul său. Dezvoltarea copiilor se face într-un mod rapid, ca parte a fiecăruia, dezvoltarea lor este continuă, susținută și urmarită în permanență de echipa SmartyKids! Spor în tot ceea ce faceți! Mult succes vouă și copiilor!”

Roxana Rata

“Pentru Vlad a fost dragoste la prima vedere!
Îi place foarte mult aritmetica și metoda de calcul cu abacul. Copilul acum spune prin casa: matematica este amica mea! Susținerea oamenilor din centru are un aport foarte mare în acest proces. Pot spune că, de când frecventează cursurile SmartyKids, lui Vlad i-a crescut încrederea de sine, e mai relaxat și fericit. Pe noi, în calitate de adulți, ne impresionează cu rapiditatea lui de a face calcule la numai 5 ani și 6 luni. Recomand tuturor părintilor să participe la un curs demonstrativ în centrele SmartyKids. Metoda de calcul cu abacul e o joaca pentru copii, cel putin copilul meu așa o percepe.”

Dan Murariu 

“Cunosc metodologia SmartyKids România – cursuri de aritmetică mentală care ajută foarte mult copiii în dezvoltarea creativității, memoriei, capacitatea de concentrare și analiză, a încrederii în sine. Recomand părinților să-și îndrepte copiii spre aritmetica mentală pentru a maximiza potențialul lor intelectual și șansele de reusită în viață.”

Slide Înscrieți-vă LECȚIA DEMO Convingeți-vă singuri de
calitatea metodologiei noastre

MODULELE DE ÎNVĂȚARE 
Familiarizarea cu abacul, componentele sale, regulile de UTILIZARE

Rezultat: copiii vor învăța cum să adune și să scadă corect cu abacul. Se dezvoltă rapid capacitatea abilităților motrice fine: scrierea de mână, manipularea obiectelor mici. Se observă primele îmbunătățiri remarcabile ale rezultatelor școlare.

Durata medie: 3-4 luni
DEZVOLTAREA APTITUDINILOR, FORMULE DE CALCUL

Rezultat: copilul începe să socotească cu formule. Se îmbunătățesc vizibil memoria și concentrarea. Copilul va învața poezii mult mai repede și se observă progrese semnificative în articularea vorbirii.

Durata medie: 3 luni
TEHNICILE DE CALCUL SUNT ASIMILATE CA UN OBICEI

Rezultat: Copiii pot calcula tot felul de exemple de adunare și scădere în câteva secunde. Imaginația, reproducerea informațiilor și memoria fotografică se dezvoltă fenomenal.

Durata medie: 5-6 luni
ÎNMULȚIREA CU ABACUL

Rezultat: Calcul mental rapid, cunoaștere în profunzime și lucrul cu tabla înmulțirii. Abilitățile analitice, independența și încrederea în sine a copilului sunt îmbunătățite semnificativ.

Durata medie: 3 luni
ÎMPĂRȚIREA CU ABACUL

Rezultat: Copilul învață să împartă cu abacul folosind formulele învățate. La această etapă, copilul petrece timp minim pentru rezolvarea oricărei probleme de aritmetică la școală. Mulți copii câștigă premii în competiții și olimpiade.

Durata medie: 3 luni
TEHNICĂ DE CALCUL CU NUMERE NEGATIVE ȘI ZECIMALE, CU RĂDĂCINĂ PĂTRATĂ PERFECTĂ ȘI RADICAL LA A 3-A

Rezultat: Copilul nu numai că abordează cu ușurință rezolvarea oricărei sarcini atât în școală cât și în viața de zi cu zi. Dorința de leadership este exprimată activ, capacitatea de a-și argumenta poziția, se îmbunătățește performanța la majoritatea disciplinelor din școală.

Durata medie: 3 luni

modul1
modul2
modul3
modul4
modul5
modul6

ÎNTREBĂRI ȘI RĂSPUNSURI 

În procesul activităților, ambele emisfere ale creierului funcționează simultan. O astfel de activitate permite copilului să se dezvolte armonios, să își îmbunătățească memoria, imaginația și gândirea logică.

Aritmetica mentală dezvoltă gândirea creativă și analitică, îmbunătățește concentrarea, memoria fotografică, imaginația, logica, precum și abilitățile de observare și auzul. Acesta nu este doar un calcul mental, deoarece capacitatea de a se găsi răspunsuri la cele mai dificile exemple și sarcini în câteva secunde dezvoltă emisfera dreaptă a creierului, care este responsabilă de imaginație și gândirea vizual figurativă.

Lecțiile de aritmetică mintală ajută copilul să stăpânească mai bine materialul școlar. În primul rând, se dezvoltă abilități legate de memorie, imaginație, logică și gândire. În al doilea rând, ajută la o mai bună înțelegere a științelor exacte: matematică, geometrie. Și în al treilea rând, când copilul tău învață să numere rapid – va ști că poate învăța orice, atât timp cât depune eforturi!

Emisfera stângă a creierului este responsabilă pentru abilitățile de calcul, vorbire și logică, iar cea dreaptă – pentru imaginație și gândire figurativă. Un copil ale cărui emisfere cerebrale se dezvoltă armonios poate aborda rezolvarea oricăror sarcini și probleme din diferite unghiuri, cu o viteză de invidiat.

Lecțiile sunt de obicei în grupe de 4 până la 10 copii. Fiecare curs urmează un scenariu comun. Profesorul este angajat la maxim și prezintă cu pasiune întregul material. Exercițiile alternează cu activități interactive. Sunt incluse activitățile mobile și jocurile logice.

Munca de acasă este unul dintre principalii factori care influențează rezultatul cursurilor. Vă recomandăm să vă asigurați că copilul dvs. petrece 15-20 de minute pe zi făcând teme, calcule cu abacul (subiecte noi) și calcul mental (subiecte deja preluate).

Pentru a stăpâni eficient programul, copilul ar trebui să exerseze acasă timp de 15 minute în fiecare zi. Pentru comoditate în pregătirea și verificarea temelor, am dezvoltat o platformă online pentru elevi și profesori. Utilizarea platformei online crește viteza și eficiența învățării cu 40%.

Pentru a participa, este îndeajuns să fie trecut cu succes primul nivel – S. Exercițiile din timpul olimpiadelor sunt pregătite în funcție de vârsta și nivelul copiilor din centrele SmartyKids, astfel încât chiar și pentru Isteții începători  este interesant. Simpla participare și programul atractiv sunt îndeajuns de distractive, nu mai amintim și de contactul cu alți copii din toată țara! Motivația învățării și dezvoltării rămâne pentru întregul an.

Slide Înscrieți-vă Înscrieți-vă la o lecție DEMO gratuită

AFLĂ MAI MULTE DESPRE CU CURSURILE NOASTRE PENTRU COPII

Citire rapidă

Citire cu plăcere și înțelegerea textului

MAI MULTE

Educație financiară

Cea mai bună investiție în viitorul copilului tău

MAI MULTE